Dagens rett

Pasta med svinekjøtt og tomatsaus

Svinekjøtt og pasta passer svært godt sammen. Strimlet kjøtt blir raskt stekt, og du kan gjerne benytte en wok dersom du har en slik. Hvis ikke kan du jo alltids ønske deg en til jul? En lett rett påkaller en lett vin, og dagens forslag er et par utgaver av rimelig priset sangiovese fra Italia.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pasta med svinekjøtt og tomatsaus

Antall porsjoner

2

Ingredienser

300 g svinekjøtt i strimler
2 ss olje
1 liten løk
2 båter hvitløk
1 liten gulrøtter - revet eller skåret i tynne strimler
1 boks hermetiske tomater - hakkede
½ terning hønsebuljong
1 dl vann 
½ ts salt 
¼ ts pepper
ca. 200 g pasta

Fremgangsmåte

Hell tomatene, finhakket løk og hvitløk i en kjele. Ha i vann, buljong og gulrot og la det koke ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Brun kjøttet raskt i varm panne i to omganger.

Bland pastaen og kjøttstrimlene forsiktig inn i sausen til slutt.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen