Dagens rett

Pasta-pestosalat

En brokete uke der mai-månedens mange fridager viser seg for fullt. Derfor blir det for mange også vanskelig å opprettholde en normal middagsplanlegging denne uken. Ta det enkelt, og server gjerne en lettvint pastasalat. Vi anbefaler en rimelig priset spansk rødvin til pastasalaten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pasta-pestosalat

Antall porsjoner

2

Ingredienser

200 g kjøttdeig
2 dl pastaskruer , penne eller skjell
1 ss god olivenolje
2 ss olje til steking
½ pk. ruccula
½ stk. rødløk
5 ss pesto
2 ss pinjekjerner

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken. Slå av vannet, og tilsett 1 ss god olivenolje.

Stek kjøttdeigen på god varme i stekepanne. Avkjøl den litt.

Vask salaten, hakk løken, og bland dette sammen med pasta og kjøttdeig i en bolle. Bland i pesto og strø over pinjekjerner.

Server gjerne med ristet brød.

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen