Dagens rett

Pastasalat med ost

En pastarett kommer alltid beleilig. Mettende, lett å tilberede, og ikke minst, smakfull. Vel og merke dersom du benytter gode råvarer, og det gjør vi jo selvsagt alltid. En hvitvin fra Alsace er drikkefølget til denne retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pastasalat med ost

Antall porsjoner

4

Ingredienser

300 g pasta, gjerne sløyfer
1 stk. eple
2 stk. vårløk
200 g frisk sjampinjong
1 stk. avocado
100 g kyllingfilet
150 g hvitost, f.eks. port salut, sveitser, vellagret norvegia
50 g soltørkede tomater
smak til med hakkede krydderurter

Saus:
2 dl crème fraîche eller rømme
½ dl frisk dill, hakket
2 båt hvitløk, presset
1 ss sennep
1 ts sukker
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss hvitvinseddik

Fremgangsmåte

Kok pastaen i rikelig vann og spyl den i kaldt vann etterpå.

Bland ingrediensene til sausen. Den blir ekstra god av å stå en stund.

Skjær eplet i små terninger, hakk vårløken, skjær soppen i skiver, avocadoen, soltørkede tomater og renskåret kyllingkjøtt i biter, og osten i terninger. Bland salaten på tallerkener eller bolle.

Server sausen over salaten eller i bolle ved siden av.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen