Dagens rett

Penne carbonara med kylling, reker og endivie

Til pasta er både hvitt kjøtt og sjømat godt egnede råvarer. Spesielt godt blir det når vi, som i dagens middagsforslag til deg, benytter begge deler. Retten krever mye av vinen, og forslaget du får med her utfyller rollen på et utmerket vis.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Penne carbonara med kylling, reker og endivie

Antall porsjoner

2-3

Ingredienser

1 grillet kylling
200 g penne pasta (pastarør)
2 dl kremfløte
2 endiviesalat (sikorisalat)
2 eggeplommer
ca. 2 ss hakket frisk dill eller 2 ts tørket
½ ss soyasaus
salt og pepper
150 g rensede reker

Fremgangsmåte

Rens kyllingen for ben og skjær kjøttet i passe store biter. Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Ha i fløte og grovhakket endiviesalat. Kok opp. Rør inn eggeplommer og dill. Smak til med soyasaus, salt og pepper. Ha i kyllingen og ca. halvparten av rekene. Varm forsiktig opp uten å koke. Dryss over resten av rekene og litt ekstra dill ved servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen