Dagens rett
Pepperburger med peppersaus
Gi burgeren ekstra trøkk med pepper også i sausen
Ah - endelig fredag. Og tid for burger, men den må slett ikke serveres med burgerbrød. Bare ser her.
Redaksjonen
07 Mai 2021 - 00:00
De fleste vil ha burgeren med brød, men det er slett ikke nødvendig. I hvert fall ikke når du har et så godt tilbehør som her med hjemmelaget peppersaus.
Bburger med peppersaus
Fremgangsmåte
Pepperburger:
Bland karbonadedeigen godt sammen med salt, pepper og potetmel. Spe med vannet. Form til 8 store flate kaker og lag rutemønster med en kniv. Brun burgerne på relativt sterk varme, og etterstek på svak varme i ca. 3-4 minutter.
Peppersaus:
Kok opp fløte, pepper og soyasaus. Rør maisenna ut i litt kaldt vann og hell over i sausen. Kok opp på nytt og smak til med salt og evt. mer pepper. Fargen på sausen kan justeres med sukkerkulør om ønskelig.
Serveres med stekte poteter og salat.
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Server noen av disse gode potetene ved siden av
Her finner du flere fristende burgere
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå