Peppes i Drøbak på norgestoppen

Peppes-kjedens soleklare ener i omsetning i pinsen var den nyåpnede restauranten i Drøbak.

Men sjefen innrømmer at det var en smule hektisk til tider.
 
Noe venting
- Det formelig krydde av mennesker her i pinsen, og selv om det tidvis ble litt venting, gikk det ikke så galt. Selv om alle kanskje ikke fikk den servicen vi legger opp til, sier Skule Rønning.
 
Mye ros
- Men vi er storfornøyde med responsen fra publikum, og vi får mye ros for hvordan det ser ut, forteller Rønning.
 
- Det morsomste med den nye restauranten er å oppleve at mennesker du aldri har sett på byen før beveger seg ut. Ikke minst gjelder dette barnefamilier. Sånn sett tror jeg Peppes er et viktig tilskudd til Drøbak, sier han til Akershus Amtstidende.
 
Rønning er tidligere daglig leder på Skipperstua, men slo til da Peppes skulle åpne restaurant i Drøbak.

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen