Dagens rett

Persillebakt laks

Laksen er ikke kresen når det gjelder dens tilberedning. I vår store kokebok finner du mange gode oppskrifter der laksen får selskap av ingredienser med smaker du kanskje ikke visste fantes. Her er en deilig variant.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Persillebakt laks

Antall porsjoner

4

Ingredienser

700 g laksefilet uten skinn og bein
1 bnt. finhakket persille
5 tomater i skiver
10 sjampinjonger i skiver
50 g ansjosfilet med lake
1 bnt. finhakket gressløk
1 dl maisolje
salt og pepper
poteter

Fremgangsmåte

Kok poteter. Sett stekeovnen på 175 grader. Skjær laksen i serveringsstykker og dryss salt og pepper over. Vend stykkene i finhakket persille.

Legg tomatskiver i en smurt ildfast form og fordel sjampinjongskivene jevnt over tomatene. Legg laksestykkene over grønnsakene og stek 15 minutter i stekeovn ved 175 grader.

Finhakk ansjosfiletene og bland dem med gressløken. Smak til maisoljen med ansjoslake og bland med gressløken.

Server laksen med kokte poteter.

Sendt inn av

Foto: Joakim Karlsson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen