Dagens rett

Pestomarinert svinekotelett

Marinerte koteletter står på menyen midtveis i årets første uke. Pestopoteter og en deilig salat følger retten og gjør måltidet særdeles velsmakende. Vinen vi anbefaler til retten har vi hentet fra Chile.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pestomarinert svinekotelett med ruccolasalat og pestopoteter

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Ruccolasalat:
100 g ruccola
8 cherrtyomater, delt i to
1 ss pinjenøtter
2 ss olivenolje
1 ts balsamico edikk

Pestopoteter:
4 poteter
4 ss pesto (ferdigkjøpt)
Salt
pepper

Fremgangsmåte

Grill svinekotelettene mens du lager salaten og potetene!

Ruccolasalat:
Ha ruccola, cherrytomater og pinjekjerner i en bolle. Hell over olje og edikk. Bland godt og server.

Pestopoteter:
Skjær potetene i skiver. Pensle skivene med pesto og dryss med salt og pepper. Stekes på grillen ca. 2 minutter på hver side.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen