Dagens rett

Pestomarinert ytrefilet

I helgen har du virkelig tid til å kose deg med godsakene - både på tallerken og i glass. Vi trekker nemlig opp en gammel rød traver fra Chile. Ha en forrykende god helg!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grillet pestomarinert ytrefilet av okse

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

3 timer

Ingredienser

4 biffer av ytrefilet à ca 200 g
2 ss sitronsaft
ca 4 ss hakkede pinjekjerner

Fremgangsmåte

Bland pesto og sitronsaft i en plastpose.

Legg i biffene, press ut luften og fordel marinaden. La biffene marinere i 2-3 timer.

Ta biffene ut av posen og vend dem i finhakkede pinjekjerner.

Grill biffene på god varme ca 2-3 minutter på hver side.

Server med pastasalat smakt til med pesto.

Les mer om pesto her

Tips: Du kan godt servere annet tilbehør til biffene.

Godt tilbehør til grillmåltidet finner du her

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen