Dagens rett

Putt middagen i et pitabrød

Denne lettlagete oppskriften passer godt på travle hverdager eller når du må ta middagen i klypa.

Kylling blir de færreste lei av. Spesielt i hverdagen hvor det ikke er så mye tid til matlaging. Denne oppskriften er både lettvint og smaker veldig godt.

Se flere gode kyllingoppskrifter her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Pitabrød med kylling og tzatziki

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 kyllingfileter
4 pitabrød
1 ss olje
6 salatblader
1 rødløk
2 plommetomater
 
Tzatziki:
1 slangeagurk grovt revet
300 g kesam
1 fedd hvitløk, presset
¼ ts salt
¼ ts pepper

Fremgangsmåte

Kutt kyllingfiletene i biter og brun kyllingbitene i olje i stekepannen.

Varm pitabrødet i ovn eller brødrister. Bland salat, løk, tomat og kylling. Server med tzatziki.

Tzatziki:
Riv agurken og klem ut overskuddsvannet. Bland kesam og presset hvitløk og tilsett agurken. Smak til med salt og pepper.

Flere deilige sandwicher, smørbrød og wraps

Sendt inn av

Foto: Jarle Nyttingnes

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen