Dagens rett

Pitabrød med salami og marinert fetaost

Et raskt med likevel velsmakende og næringsrikt måltid er hva du belønnes med når Dagens rett står på middagsbordet. Kvaliteten på pitabrød varierer sterkt, og det er utvilsomt invandrerbutikkenes pitabrød som går av med seieren både når det gjelder pris og kvalitet.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pitabrød med salami og marinert fetaost

Antall porsjoner

2

Ingredienser

8 skiver salami
2 pitabrød
4 ss marinert fetaost
½ finhakket løk
2 blader salat
2 ss oliven

Fremgangsmåte

Varm pitabrødene i ovn eller brødrister, del det i to.

Fyll dem med en salat av strimlet salami, salat og løk.

Legg litt marinert fetaost og oliven på toppen.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen