Dagens rett

Pizza med kjøttboller

En raskt tilberedt pizza er vel ikke akkurat det verste man kan ty til i starten av uken.

Pizzaen er kommet for å bli og er blitt manges favoritt.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pizza med kjøttboller

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

1 glass pizzasaus
1 ferdig pizzabunn eller lag din egen (se nedenfor)
1 pakke kjøttboller
4 dl revet hvitost
Pizzadeig:
3 dl lunkent vann
½ pakke gjær
2 ss olje
½ ts salt
ca 7 dl siktet hvetemel

Fremgangsmåte

Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, mel og salt. Elt deigen godt sammen og la den heve til dobbel størrelse.

Kjevle deigen ut på et stekebrett og fordel tomatsausen utover. Du kan gjerne lage små porsjonspizzaer. Da får du 6-8 stykker av en deig.

Dryss på revet ost og legg kjøttboller og ønsket fyll på toppen. Her har vi brukt mais, paprika og frisk basilikum.

Stek på 225 grader i ca. 20 minutter til osten har smeltet og er gylden.
 
 
Tips: Ekstra travelt? Bruk gjerne pitabrød som pizzabunn.
 

Sendt inn av

Foto: Morten Brun

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen