Dagens rett

Pizzapannekake

Enkelt, raskt og utrolig godt er stikkordene for denne oppskriften.

Pizza har blitt favoritt i mange hjem, men hvorfor ikke gjøre en liten vri slik som med denne oppskriften.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pizzapannekake

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

50 minutter

Ingredienser

4 dl grovbakstmel
7 ½ dl melk
4 egg
½ ts salt
2 dl revet parmesan
6-8 cherrytomater i skiver
1 dl sorte oliven
2 dl fetaost
1 ts oregano
Tilbehør:
Rucculasalat
Litt parmaskinke
Litt søt chilisaus
Hvitløk
Rømme

Fremgangsmåte

Ha melet i en bolle. Hell i halvparten av melken og visp det sammen til en glatt røre. Spe med resten av melken.

Visp inn egg og salt. La røren svelle i 20 minutter. Sett ovnen på 225 grader.

Fyll røren i en bakepapirkledd langpanne på 20 x 40 cm, og dryss over parmesan.

Stek kaken litt under midten i ovnen til overflaten har stivnet, ca 10 minutter.

Ta pannen ut og legg på tomater, sorte oliven og fetaost. Dryss over oregano.

Stek kaken videre i ca 15 - 20 minutter. Server pizzapannekaken nystekt.

Legg litt rucculasalat og biter av parmaskinke på toppen. Hvitløk, rømme og søt chilisaus smaker godt til.

Flere gode pizzaoppskrifter

Sendt inn av

Foto: Eva Brænd

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen