Dagens rett

Pølsegryte med curry og Crème Fraîche

Selv kjøttpølser kan gi en ellers traurig midtukedag en vellykket avslutning i form av en smaksrik pølsegryte. I en gryte hører selvsagt masse grønnsaker med, men også kraft og mykhet. Og det samme finner vi faktisk også i dagens drikkeforslag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pølsegryte med curry og Crème Fraîche

Ingredienser

3 ss solsikkeolje
200 gr løk i båter
200 gr sjampinjong i skiver
1 ts curry paste (medium sterk)
200 gr purre i ringer
200 gr rød paprika i terninger
500 gr kjøttpølse røkt, i skiver
4 dl TINE Crème Fraîche
6 dl kokt penne-pasta
1 ss frisk estragon, hakket
salt og nykvernet sort pepper

Fremgangsmåte

Fres løk, paprika og sjampinjong i oljen til det er gyllent. Tilsett curry pasten og fres den lett slik at smaken kommer fram. Ha i purre og kjøttpølse. Rør inn Crème Fraîche, og gi det hele et oppkok.

Vend inn den kokte pastaen sammen med frisk estragon. Smak til med salt og nykvernet sort pepper.

Server gjerne med godt grovbrød og TineSmør.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 
 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen