Dagens rett tar sommerferie Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post fra og med 2. juli tar en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Utsendelsene vil starte opp igjen 13. august. I denne perioden vil du imidlertid som normalt finne Dagens rett på vår nettside. |
Potet- og purreløksuppe med reker
Denne suppen kan med fordel serveres kald på varme sommerdager - vi varter opp med en skikkelig klassiker.
Redaksjonen
12 Juli 2007 - 01:00
Crème Vichysoisse er det opprinnelige navnet på denne smakfulle suppen, og den passer like godt kald som varm. Som tilbehør har vi valgt friske reker, men forsøk også gjerne med stekte kamskjell, krabbe eller røkelaks.
Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Potet- purresuppe med reker
Fremgangsmåte
- Kok poteter og purre i grønnsakbuljong til potetene moses.
- Mos poteter og purre til en jevn suppe.
- Tilsett mer grønnsakbuljong eller vann dersom suppen blir tykk.
- Tilsett fløte og smak til med nykvernet hvit pepper.
- Pisk opp suppen med en stavmikser rett før servering.
- Tilsett reker og dryss over gressløk eller persille.
Her finner du mange flere gode supper
Flere deilige kjøttsupper finner du her
9 lettlagete supper å ta med på tur
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
90 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå