Dagens rett

Potetsalat som middag

Dagens potetsalat inneholder nok vesentlig mer enn kun poteter. Like fullt er den lettlaget og mettende, og derfor noe du gjerne må servere utover sommeren. Vi velger en rimelig hvitvin til.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Potetsalat som middag

Antall porsjoner

4

Ingredienser

1 kg kokt potet
½ stk. rød lollo
4 stk. tomat
½ stk. slangeagurk
3 stk. hardkokte egg
10 sk. bacon

Dressing:
2 dl lettrømme
1 dl lettmajones
2 ss ketchup
1 ts sukker
ca. 2 ts god eddik

Fremgangsmåte

Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver. Skjær salat i strimler, tomater i båter og agurk i staver. Ingrediensene legges lagvis i en bolle.

Bacon skjæres i biter og stekes sprø før de drysses over i salatbollen. De hardkokte eggene deles i båter og legges pent over. Ingrediensene til dressingen røres godt sammen og helles over salaten.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen