Prisen økte med 500 kroner

En mann tok med seg fem kolleger og skulle spise på Emilios tapasbar i Stavanger. Prisen var 980 stod det på Internett. Men restauranten ville ha 1 450 kroner.
Redaksjonen
13 November 2007 - 12:30

Det mener gjesten er uprofesjonelt.
 
På nettsidene til restauranten stod det at tapasmenyen for seks personer kostet 980 kroner. Men da følget kom til restauranten var prisen 1 450 kroner for den samme tapaskombinasjonen.
 
Villedende
-Jeg vil karakterisere dette som uprofesjonelt, for de er sikkert klar over hvilke priser som står på nettet, sier mannen, som mener Emilios tapasbar bedriver villedende markedsføring.
 
Gjesten jobber selv i restaurantbransjen.
 
Han sier de gjorde servitrisen på Emilios tapasbar oppmerksom på avviket. Men svaret var at de måtte betale full pris.
 
Sammen med kollegene fant han seg derfor et annet sted å spise, skriver Stavanger Aftenblad.
 
Flere avvik
Det er også avvik i pris fra nettet til restauranten ved to andre menyer som avisen har sjekket.
 
Emilio Suarez, som er innehaver av baren, sier at prisene på Internett ikke har blitt oppdatert. Det skyldes en forglemmelse.
 
- Jeg har gitt beskjed til sønnen min om å endre prisene på nettet, sier Suarez. Han avviser at restauranten bedriver villedende markedsføring.
 
En glipp
- Det har skjedd en glipp. Vi har rett og slett ikke hatt tid til å endre prisene på Internett, men det skal vi fikse så fort som mulig. Selvfølgelig forsøker vi ikke å lure noen, sier daglig leder og sønn Antonio Suarez.
 
Prisene var ikke endret i går kveld.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her