Dagens rett

Prøv denne vrien på kyllingfileten

Eple og smørsaus gir en frisk og god smak til kyllingretten. Med hjemmelaget røsti til blir det ekstra godt.

Mange elsker kylling på grunn av at den kan brukes i et vell av forskjellige retter. Prøv denne lettlagete, men også svært velsmakende oppskriften.

Flere lekre kyllingretter finner du her

Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Stekt kylling med eple- og smørsaus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

4 kyllingfileter
smør til steking
salt og pepper
Eplesaus:
1 pose béarnaisesaus
3 dl eplemost
1 dl kremfløte
1 grønt eple i biter
3 stilker stangselleri
 

Fremgangsmåte

Krydre kyllingfiletene med salt og pepper. Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne i ca. 4 minutter på hver side til de har fått en fin farge.

Pisk ut sausepulveret i eplemost og fløte i en liten kjele. Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter.

Server kyllingfiletene med eplesausen, biter av selleri og eple, lettkokte grønnsaker og hjemmelaget røsti eller ris.

Ha gjerne noen kjerner granateple over også for ekstra friskhet til retten.

De beste kyllingoppskriftene

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

Forsiden akkurat nå

Til toppen