Purple Heather

Whisky er nær sagt alltid et sikkert kort i drinker. Søtlig, fin rundhet og stor smaksrikdom er stikkord for denne ukens drinkvalg.

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Purple Heather

Antall porsjoner

1

Ingredienser

4 cl J & B Rare whisky
1 cl crème de cassis (solbærlikør)
Club soda eller farris

Fremgangsmåte

Fyll et stort whisky- eller rocksglass med is, ha i whisky og solbærlikør.

Topp opp med club soda eller farris og server med sugerør.

Flere whiskydrinker

Råvarer:

Sendt inn av

Foto: Hanne D. McBride

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Forsiden akkurat nå

Naturvinbar uten merkelapper

Bar Brutus er Norges kanskje første rendyrkete naturvinrestaurant med tilhørende tidsriktig grønnsaksdominert meny. Like etterlengtet for noen som provoserende for andre. Beliggenheten bak Botsen bidrar ellers med å utvide grensene for det urbane Oslo.  Les hele saken

Til toppen