Rå og vegansk mat - 12. og 13. september

Bli med på råmatkurs hos Funky Fresh Foods, en av Norges ledende aktører inne rå og vegansk mat.

Siden 2009 har Funky Fresh Foods holdt kurs, skrevet kokebok og jobbet med catering og events. De har akkurat åpnet sin andre kafé i Oslo, på DogA, der de også har butikk. I tillegg serverer de sunn og bærekraftig lunsj på gründerhuset Mesh.

På Matstreif 2014 lærer du å lage annerledes salat, kremete sauser og mettende middagsretter - og ikke minst kake. Du får også gjennomgang av fordeler med mer grønnsaker i hverdagen, samt utfordringer du ofte møter i begynnelsen. Til slutt blir det spørsmål og smaking.

Dette får du oppleve: Råmatkurs hos Funky Fresh Food
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Smaksprøver.

Dato og tid: Fredag 12. september kl. 12.30 - 13.30.

Sted: Kursteltet på Tjuvholmen, Aker Brygge.
Pris: kroner 170 pr. person.
Antall plasser: 50

 

Dette får du oppleve: Råmatkurs hos Funky Fresh Food
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Smaksprøver.

Dato og tid: Lørdag 13. september kl. 12.00 - 13.00.

Sted: Kursteltet på Tjuvholmen, Aker Brygge.
Pris: kroner 170 pr. person.
Antall plasser: 50

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp, refunderes ikke kursavgiften.

Spørsmål? Send en mail .

Foto: Lisa Westgaard

Forsiden akkurat nå

Annonse

Skalldyrsreisen

Elsker du hummer? Får du vann i munnen av tanken på ferske blåskjell? Eller ønsker du kanskje å bli en kløpper på å knekke sjøkreps? Bli med på en skalldyrsreise ganen din sent vil glemme! Les hele saken

Til toppen