Dagens rett

Reinsdyrhakk med potetlokk

En solid middagsrett anbefales deg denne fredagen. Vin nummer to er imidlertid også minst like solid, og så absolutt verdt hver av de kronene du må legge ut.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Reinsdyrhakk med potetlokk

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g reinsdyrhakk
2 ss smør til steking
1 stk. rød paprika
1 stk. løk
1 stk. grønn squash evt. agurk
2 dl kraft fra steken
1 beg. kremost med urter
1 ts salt
½ ts pepper
8 stk. potet
1 dl revet hvitost
2 ts tørkede urter

Fremgangsmåte

Fres reinsdyrhakk i varm panne. Tilsett finhakket løk, paprika og squash. Hell over kraft og tilsett kremosten. La osten smelte og rør slik at alt blir godt blandet. Smak til med salt og pepper. Hell alt over i en ildfast form.

Skrell og del potetene i skiver. Legg potetene over reinsdyrhakket, slik at det dekker alt. Dryss over hvit ost og krydderurter.

Stekes på 175° C ca. 20 minutter til potetene er møre og osten er gyllen.

Server med godt brød.

Retten kan også lages med potetmos til lokk.

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen