Dagens rett

Rekecouscous

Vi lager noe lett og deilig denne tirsdagen. Reker krever som regel ikke spesielt mye forberedelse, og her får du en rett du kan ha ferdig i løpet av 15 minutter. Da har du akkurat nok tid til å kjøle ned den friske hvitvinen, enten det er i fryseren eller kanskje aller helst i et isbad.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at utsendelsen av Dagens rett på e-post har tatt en kort sommerpause. Dette for at din e-postkasse ikke skal fylles opp mens du er på ferie. Vi vil starte opp igjen medio august.

Rekecouscous

Antall porsjoner

4

Ingredienser

400 g reker uten skall
4 dl grønnsakbuljong
1 ss smør
4 dl couscous
2 grovhakkede hvitløkbåter
2 rød paprika i små terninger
125 g frosne erter
2 ss olje
1 ts salt

Fremgangsmåte

Kok opp buljong og smør og tilsett couscousen. Eller kok couscous etter anvisning på pakning. Surr paprika og hvitløk i olje. Tilsett erter og til slutt rekene.

Smak til med salt og krydder. Bland couscous med reker og grønnsaker. Dryss over litt persille og server straks.

Server gjerne litt salat ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen