Restaurant Twende konkurs

Kioskdrift tok restauranten i Porsgrunn med i dragsuget.

Driften av restaurant Twende i Brevik hadde en akseptabel bruttofortjeneste. Men driften av en tilhørende kiosk spiste opp hele fortjenesten og mer til for eierne, Stig Johannessen og Kine Tovsen. Ekteparet overtok driften 1. januar i år.

- Kiosken har de ti første månedene i år hatt 1,5 millioner kroner i sviktende omsetning. I tillegg fikk vi en veldig dårlig sommer, så nå gikk det ikke lenger, sier Stig Johannessen.

Han mener han ble forespeilet muligheter som viste seg å være urealistiske.

Totalt 16 ansatte mister jobben, tre av dem er kokker med fagbrev.
- Vi håper at eventuelle nye drivere som overtar restauranten kan ha interesse av å ansette våre ansatte, for det er dyktige og serviceinnstilte mennesker, sier en trist Stig Johannessen.

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen