Dagens rett
(Bilde: Matprat.no)

Ribbe eller pinnekjøtt på julaften? Her får du begge oppskriftene

Husker du ikke hvordan du laget julemiddagen i fjor, er det ingen grunn til å fortvile. Hjelpen får du her.

Foreløpig leder ribbe som nordmenns favorittjulemiddag, men pinnekjøttelskerne blir det stadig flere av. Og det er lett å forstå, for mens ribba krever er årvåken kokk, lager pinnekjøttet seg nesten selv.

Følger du oppskriftene på de neste sidene, kan vi garantere at smaken sitter. Julemiddagen bør påbegynnes allerede i dag. Har du ikke lagt pinnekjøttet i bløt ennå, må du være rask, og ribba må ut av fryseren snarest hvis du ikke bruker ferskvare. Tiningen må gjøres i kjøleskap eller et kaldt rom. 

Og har du ikke tenkt på (de sterkeste) drikkevarene, har du bare denne dagen å gjøre det på.

Dette drikker du til ribbe

Dette drikker du til pinnekjøtt

Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger

Forsiden akkurat nå

Til toppen