Dagens rett

Ribbebab

Dersom du har rester igjen etter helgens ribbemiddag er dagens middagstips ypperlig julemat. Ribbe kan lages på mange vis.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Ribbebab

Antall porsjoner

4

Ingredienser

300 g ribberester, finhakket
1 ss margarin
½ ts pepper
1 ss fransk sennep
2 ss rømme
ruccola
4 pitabrød

Fremgangsmåte

Stek opp finhakket ribbekjøtt i smør eller margarin. Tilsett 2 ss fransk sennep, og brun det godt i pannnen.

Smak til med salt og pepper (godt med pepper!). Tilsett rømmen til slutt.

Server ribben i pitabrød med ruccolasalat inni.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals, Opplysningskontoret for egg og kjøtt

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen