Dagens rett

Riscroquetter med røykt ørret

Retten vi foreslår i dag kan kanskje vise seg å bli en ny favoritt for deg? Masse smak fra en rekke forskjellige ingredienser, som her følges av en nydelig representant for de stilrene Alsace-viner, skal forhåpentligvis inspirere deg til å spise mer godfisk. Tvi-tvi!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Riscroquetter med røykt ørret

Antall porsjoner

4

Ingredienser

250 g røykt ørretfilet uten skinn og bein
800 g kokt ris
50 g smør
60 g ost
1 dl finhakket persille
2 egg
1 dl hvetemel
1 dl griljermel
1 dl tartarsaus
1 dl tomatsaus
1 endivsalat
8 cherrytomater
olje til frityrsteking

Fremgangsmåte

Skjær ørret og ost i små terninger.

Bland ørret, ost, smør, finhakket persille sammen med den kokte risen.

Del i 24 porsjoner og form små boller. Vend bollene i hvetemel, pisket egg og til slutt i griljermel.

Stekes i frityr til de er gyldenbrune.

Anrett bollene på en tallerken sammen med litt salat og tomater. Server med tartarsaus og tomatsaus.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen