Dagens rett

Rødmende makrell

Makrellsesongen er her, og med den følger gode oppskrifter på denne flotte råvaren. Vin er mer enn vanskelig til makrell, men kraftig øl passer derimot svært godt.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Rødmende makrell

Antall porsjoner

4

Ingredienser

600 g makrellfileter
4 ss hakket dill
4 ss hakket, syltet rødbete
1 dl rødbetlake
¼ ts pepper
1 ts salt

Fremgangsmåte

Dryss salt og pepper over makrellfiletene. Legg to og to fileter sammen med dill og rødbeter mellom.

Kok opp røbetelaken i en dyp stekepanne. Legg filetene i side om side, kok opp og la fisken trekke til den er gjennomkokt, ca. 10 minutter.

Server den rødmende makrellen med kokte poteter og en frisk salat.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen