Dagens rett

Så enkelt og så godt av det du har i kjøleskapet

Dagens oppskrift er av det raske slaget. I hvert fall om du har poteter til overs fra tidligere i uka.

Om spekeskinke og potetsalat forbndes mest med sommer, er det en uslåelig kombinasjon også når førjulsstresset preger hverdagen. Om du ikke allerede har god spekeskinke i kjøleskapet, er den lett å få tak i.

Prøv en av de andre gode oppskriftene med spekeskinke

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Potetsalat med kremost og spekeskinke

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

5 kokte mandelpoteter
1 dl vårløk, hakket
3 ss sjalottløk, finhakket
3 ss grov sennep
1 dl kremost (til baking naturell)
1/2 dl crème fraîche
1/2 dl majones

God spekeskinke

Fremgangsmåte

Kutt de kokte potetene i biter.

Ha kremosten i en bolle og rør den glatt. Tilsett crème fraîche og sennep.

Ha i vårløk og sjalottløk.

Tilsett potetene og bland forsiktig så potetene ikke knuses.

Sendt inn av

Foto: Synøve Dreyer

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen