Dagens rett

Så enkelt, og så godt kan det gjøres

Selv om du har mye å forberede til helgens store fest, kan du koste på deg litt ekstra godt i kveld.

Denne oppskriften er nemlig mye enklere enn hva du tror ved første øyekast. 

Flere tips om velsmakende kyllingretter finner du her

Her registrerer du deg for å få  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Kyllingfilet med smakfull saus

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 kyllingfileter
salt og kvernet pepper
 
Saus:
2 dl hønsekraft
4 dl krem- eller matfløte
2 ts sennep
4 ss soyasaus
salt og pepper (hvis nødvendig)
4 ts maisenna
1 rød paprika, i terninger
10 champignoner i skiver

Fremgangsmåte

Krydre kyllingfiletene og stek dem over middels høy varme i olje og smør ca 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.
 
Stek soppen pent brun i litt olje i en varm panne.

Kok opp kraft og fløte i en kjele. Smak til med sennep, soyasaus og eventuelt salt og pepper.

Jevn sausen med maisenna utrørt i litt kaldt vann. Ha i paprika og sopp, la sausen koke et par minutter.
 
Server kyllingen med kokte poteter og en frisk salat ved siden av.

De beste oppskriftene med kylling

Sendt inn av

Foto: Espen Grønli

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen