Dagens rett

Sandwich med ishavsrøye og brønnkarse

Dette er en perfekt liten rett som smaker like godt på farten som i godstolen.

En sandwich kan være et enkelt og velsmakende alternativ når tiden ikke strekker til, eller når du bare er litt lekkersulten.

Her har vi brukt kald ishavsrøye med en deilig dressing. Det enkleste er selvfølgelig å bruke rester etter fiskemiddagen.

Flere deilige sandwicher finner du her

Her kan du registrere deg for mottak av dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.

Sandwich med ishavsrøye og brønnkarse

Antall porsjoner

4

Ingredienser

4 rundstykker, helst av typen landbrød eller 4 store skiver landbrød
ca. 250 g kokt og renset ishavsrøye, brukket i mindre biter
1 bunt brønnkarse

Gressløkvinaigrette:
1 ss grov dijonsennep
1 ss fin dijonsennep
2 ss rødvinseddik
4 ss solsikkeolje
2 ss olivenolje
2 ts friskpresset sitronsaft
2 ss hakket gressløk
salt, pepper

Fremgangsmåte

Del rundstykkene, men ikke helt gjennom. Eller skjær hver brødskive i to. Fyll i ishavsrøye og brønnkarse.

Visp sammen ingrediensene til dressingen og smak til med salt og pepper.

Hell vinaigrette over fisk og brønnkarse og server sandwichen nylagd.

Her finner du flere smakfulle sandwicher

Tips: Dersom du ikke finner brønnkarse kan du også bruke ruccolasalat. Har du lagd sandwichen for å ta med i matpakken eller på tur, tar du med deg dressingen ved siden av og heller på rett før du skal spise.

Du kan også bruke laks og ørret av god kvalitet til denne sandwichen.

Lekre oppskrifter på ishavsrøye finner du her

Sendt inn av

Foto: Alf Børjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere gode middagstips

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine
- uansett hvor du befinner deg.
 
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Forsiden akkurat nå

Til toppen