Satser på Jeløy

Ernæringspedagogen Zeynep Karagöz er ikke redd for å satse. Hun åpner restaurant for alt og alle på Jeløya i Moss. Uten alkohol.

- Mat skal være både sunn og god, sier hun.
 
- Dette skal være et inkluderende serveringssted, der alle aldre og nasjonaliteter kan møtes, sier Karagöz.
 
Både norske og innvandrerfamilier med små barn ønskes velkommen, og ett av bevisene på Zeyneps filosofi er at det hverken står salt på bordene eller alkohol i hyllene.
 
Her kombineres både hensyn til helse og miljø.
 
Tok sjansen
- Jeg liker å ta sjanser, og det har vært en av mine drømmer siden jeg var 17 år gammel å starte noe slikt som dette, sier Karagöz til Moss Avis.
 
Det siste skuddet i Moss satser på rause åpningstider. Fra 10.00 til 22.00 på ukedagene, mens hun forlenger lørdagen med én time.
 
Lav pris - høy kvalitet
Zeynep Karagöz vil ikke fire på kvaliteten selv om hun har skåret hardt i prisene. 
 
Hemmeligheten er friske og gode grønnsaker og noen triks som hverken hun eller kokken vil avsløre.
 
- Alle rettene kan også bestilles som barneporsjoner til halv pris, sier hun.
 
- Vi vil også legge til rette for unge mødre og fedre med stellebord til de minste, sier den tyrkiske ernæringspedagogen som nå vil spre sine matkunnskaper til folk i Moss.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen