Pizzaoppskrifter
Vegetarpizza
Grønnsakpizza
Fremgangsmåte
Rør gjæren ut i lunkent vann. Bland vann, mel, salt og olje til en smidig deig. La den heve til den er dobbelt så stor.
Skjær alt av grønnsaker i tynne skiver. Varm oljen i en stekepanne. Stek først aubergine og squash raskt. Deretter løk og hvitløk. Så tomat, chili og paprika.
Kjevle deigen til en rund eller rektangulær pizzabunn. Legg den på et bakepapir på en stekeovnsplate.
Legg først tomatblandingen. Deretter aubergine og squash. Fordel osten over. Dryss over oregano.
Stek pizzaen ved 235 grader i ca. 15 minutter.
Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter
Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
-
84 POENG
-
Hjemmelaget grønnsakpizza
Fremgangsmåte
- Hvetemel, salt og olje tas over i en egnet bolle.
- Gjæren røres ut i lunkent vann og tas videre over i bollen med mel. Eltes raskt til en fin deig som settes lunt til heving før den kjevles ut til en tynn pizzaleiv.
- Grønnsakene skrelles/renses før de skjæres smått opp og freses lett i olje. Avkjøles før de fordeles over på pizzaleiven. Settes lunt til heving.
- Inn i ovn, 225°C. Stekes i ca. 20 min. Serveres helt nylaget.
Her finner du 25 flotte vegetaroppskrifter
Hvis du er på jakt etter enda flere ligger de her
Her finner du over 80 pizzaoppskrifter
Prøv denne oppskriften på pizzasaus
Slik lager du pizzadeigen selv
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG