Dagens rett

Seikaker "Waldenbergare" med potetsalat

Tradisjonsmat kommer til sin rett når det er fiskemat det dreier seg om. Seikaker er intet unntak, men i dagens oppskrift er det potetsalat som serveres til. Saftig og god mat som også innbyr til forskjellig drikke. Vi anbefaler deg å forsøke øl eller hvitvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Seikaker "Waldenbergare" med potetsalat

Ingredienser

300 g seifilet, i terninger
5 dl TINE Kremfløte eller TINE Matfløte
2 eggeplommer
2 ss sjalottløk, finhakket
salt og pepper

Potetsalat:
400 g mandelpoteter, skrelte og kokte
4 dl TINE Rømme
2 ss kapers
1 ss dijonsennep
2 stk vårløk, finhakket

Fremgangsmåte

Fisken kjøres til fin farse i hurtigmikser eller foodprosessor ved å bruke pulsknappen. Kjør videre og ha i salt og pepper.
 
Spe med eggeplommer og fløte til en halvfast og smidig farse. Vend inn løken.

Stekes godt i usaltet smør.

Potetsalat:
Potetene deles opp i terninger. Blandes så med resten av ingrediensene.

Smak til med salt og pepper.
 

Sendt inn av

Foto: EFF, Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen