Selger Harry Bakeri & Kaffibar

Harry Bakeri & Kaffibar i Lyngdal legges ut for salg.
Redaksjonen
10 Februar 2009 - 14:00

Harry Bakeri og Kaffibar er en tradisjonsrik håndverksbedrift med produksjon og salg av bakervarer, konditorvarer, pizza og catering, skriver Hagen Gruppen i en pressemelding.
 
Stor ombygging
I 2006 ble det foretatt en større ombygging som samlet både produksjons- og salgsenhet, samt at det ble bygget nye kjøle- og fryserom. I 2008 ble også kjellerlokalene bygget om og innredet til lager, personalrom og konditori.
 
Harry Bakeri & Kaffibar har idag 19 ansatte i større og mindre stillinger som produserer og betjener kunder i en åpningstid fra 0600-1900 hver dag fra mandag til lørdag.
 
Skifter beite
Årsaken til valget om å selge knytter seg først og fremst til daglig leder Alf Hagens ønske om å komme tilbake til utdanningsrelevant arbeid.
 
Veldig bra
- Jeg er medeier og driver dette bakeriet, og bakgrunnen for det er at mine foreldre ble uførepensjonister. Hadde jeg hatt en drøm om å eie og drive bakeri, ja da hadde jeg holdt godt fast på dette bakeriet. Det har blitt veldig bra etter ombyggingen og beliggenheten er svært god. Men nå står nye mål for døren, sier Alf Hagen.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker
Dagens rett

By på en hjemmelaget pizza med bare grønnsaker

Intet er vel bedre enn hjemmelaget pizza - også den helt uten kjøtt. Rykende fersk fra stekeovnen, har de pizzasteinplate, blir bunnen enda sprøere.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Smak unike viner sammen med vinmakeren
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 5. juni

Smak unike viner sammen med vinmakeren

Den 5. juni kan du smake viner til småretter med sjømat og få et eksklusivt møte med den karismatiske vinmakeren, Leopardo Felici.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her