Selvsagt kan du få en is!

Iskrem behøver ikke å være usunt. Dagens utgave er både sunn, ultrarask og kjempegod.

Bær er stappfulle av både vitaminer og antioksidanter og ernæringsekspertene råder oss til å spise mye mer av dem. Det burde ikke være så vanskelig å få til, her er litt hjelp på veien.

Ta vare på sommerens bær

Hvilke bær du velger å ha i iskremen er helt opp til deg, her er det fritt valg på øverste hylle. Det viktigste er at de er skikkelig dypfryste.

Hver torsdag serverer vi deg ukens kake , Apéritifs rykende ferske spalte.

Rask is med kesam og bær

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

10 minutter

Ingredienser

300 g
dypfryst bærblanding
1 dl

Fremgangsmåte

Kjør alt i en foodprocessor og form til kuler. Serveres med revet sjokolade, frisk frukt eller bær.

Vaniljekesam kan erstattes med lik mengde skyr.

Tips:
For at isen skal bli fast nok er det viktig at bærene er dypfryste.

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen