Vinkurs 6.mai i Oslo

(Bilde: Onzeg)

Sett av en lørdag ettermiddag for å smake de beste musserende vinene fra Lombardia

I Nord-Italia, nærmere bestemt Franciacorta, Lombardia, produseres det musserende vin som i sine beste utgaver kan måle seg med og faktisk overgå "ekte champagne".

Denne lørdagen skal en av de viktigste produsentene fra nettopp Franciacorta dele med seg av erfaringer, kunnskap og ikke minst vin på Louise Restaurant & Bar på Aker Brygge.

Ettore Maggi, fra Bellavista, kommer denne ettermiddagen til å lære oss mer om historien, hva som skiller produksjonen av musserende vin i Franciacorta fra resten av Italia, hvordan druene dyrkes og vinene lages.

Franciacorta er ingen blek kopi - les mer her

Vi skal gjennom 6 viner av meget høy kvalitet og er du en av de som mener italiensk musserende ikke når opp i forhold til champagne og cava, har du helt klart en stor overraskelse i vente.

Tips til 17.mai-meny - les mer her

Gå ikke glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg venner, kolleger, kjente og kjære på denne uforglemmelige opplevelsen.

Forsiden akkurat nå

Til toppen