Skal lære nordmenn om tørrfisk

Nesten 80 kokker og servitører fra restauranter i Bergen skal lære om tørrfisk i Norsk Sjømatsenter mandag 3. og onsdag 5. september.

Opplæringen skjer i samarbeid mellom Hordaland Fylkeskommune og Norsk Sjømatsenter i tilknytning til Bergen matfestival som arrangeres 7.-9. september.
 
Omfattende program
Kokkene og servitørene skal gjennom et omfattende program. Det kommer blant annet tørrfiskspesialister fra talia som skal lære norske kokker sine kunster.
 
Råvarekunnskap
Opplæringen dekker råvarekunnskap, historiefortelling og selvfølgelig selve matlagingen. Mens kokkene lager mat skal servitørene gjennomføre et eget program som omfatter historefortelling og innlevingsteknikker.
 
Både Eksportutvalget for Fisk og Innovasjon Norge bidrar i finansieringen av programmet sammen med Hordaland Fylkeskommune

Forsiden akkurat nå

Til toppen