Dagens rett

Skap litt ekstra sommerfølelse

Salat med tortellini og ferske reker er både sommerlig og mettende. Og middagen er klar på et drøyt kvarter. 

Av og til er det godt å kunne ty til en lett og velsmakende salat, og med pasta i salaten blir den ekstra mettende også.

Er det noe du lurer på om pasta, finner du det her

Her registrerer du deg for å få  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Salat med tortellini og reker

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

400 g fersk tortellini med spinatfyll
400 g rensete reker
10 cherrytomater - delt i to
½ slangeagurk i biter
50 g ruccula
2 ss pinjekjerner
2 ss revet parmesan

Dressing:
1 dl majones
2 dl lettrømme
2 ss hakket frisk dill
saft av ½ sitron

Fremgangsmåte

Kok tortillini etter anvisning på pakken. Bland den varme tortillinien med reker, tomater og rucculasalat.

Rist pinjekjernene i tørr varm panne til de er gylne. Strø pinjekjerner og revet parmesan over salaten.

Bland sammen dressingen, smak til og server salaten med dressingen og godt brød til.
 
Tips: TIl denne retten kan du godt bruke annen type tortellini etter hva du måtte finne.
 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen