Skeie til Matstreif

Bocuse d'or-vinner Geir Skeie er blant dem som skal fronte Matstreif 2008 i Oslo.

Arrangementet vil prege Karl Johans gate fredag og lørdag denne uken.
 
Ifølge Innovasjon Norge blir arrangementet nesten dobbelt så stort som tidligere.
 
Den årlige mønstringen av det beste norske bygder kan by på i matfatet, har vanligvis foregått på forsommeren, men er i år flyttet til høsten for å kunne presentere et bredere utvalg av årets produkter.
 
Mer fisk
Nytt av året er et større utvalg av fiskeprodukter. Blant annet kommer bønder fra Finnmark til å ha et eget torv med varer fra sjø, land og vidde.
 
Ekspanderer
Totalt kommer det rundt 60l produsenter. Med stands for informasjon og aktiviteter, vil Matstreif legge beslag på øvre del av Karl Johan og Universitetsplassen. I tillegg må deler av Spikersuppa og Roald Amundsens gate må tas i bruk.
 
Råd og tips
Det satses stort på at det matinteresserte publikum skal få matfaglig rådgiving og tips fra proffe kokker, med Bocuse d'Or-vinneren fra Stavanger, Geir Skeie i spissen.

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen