Dagens rett

Skinke- og pastasalat

Vi starter uken med en enkel men smakfull rett. Pasta og skinke spiller begge hovedrollen i dette raskt tilberedte middagsmåltid. Hvitvin passer best til denne retten, og vårt valg er en rimelig og god italiensk vin i en uvanlig morsom flaske samt en deilig fransk prisbombe.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Skinke- og pastasalat

Antall porsjoner

2

Ingredienser

200 g kokt skinke i strimler
ca. 200 g pasta
6 reddiker i tynne skiver
150 g sukkererter
1 rød løk i ringer
½ dl ristede pinjekjerner (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken og avkjøl den i kaldt vann. Frosne sukkererter kokes 1-2 minutter og avkjøles raskt i kaldt vann. Ferske sukkererter smaker best rå.

Rist pinjekjernene i varm, tørr stekepanne til de har fått gyllen farge.

Bland alle ingrediensene og strø pinjekjernene på toppen.

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen