Dagens rett

Skipperns fiskeboller

Denne mandagen er det fiskeboller som står på menyen. Ikke alle har sans for denne retten, men det skal ikke så mye til av krydderier før smaken løftes noen solide hakk. Dersom du i tillegg liker råkost vil nok denne oppskriften bli satt pris på.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Skipperns fiskeboller

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g fiskeboller

Hvit saus:
1 ss margarin
2 ss hvetemel
4 dl lettmelk
salt, pepper og litt muskatblomme
200 g frossen spinat

Fremgangsmåte

Smelt margarin, rør inn hvetemelet, spe med melk og fiskekraft. Ha i frossen spinat og smak til med salt, pepper og muskat. Legg fiskebollene i og la dem bli varme. Serveres med poteter eller ris og en råkost av gulrot, kålrot og eple.

Tips:
Karrisaus lages ved å tilsette 1 ts karri i margarinen sammen med hvetemelet når du lager sausen.

Sendt inn av

Foto: Roger Fredericks

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen