Dagens rett

Slik gjør du svinekotelettene klare for helg

Urter og hvitløk får fart på svinekotelettene. Denne oppskriften gjør stor lykke på ethvert middagsbord og er dessuten enkel å lage.

Koteletter er perfekt når du skal ha noe enkelt og raskt på hverdagene, men det er ingen grunn til at de skal være kjedelige.

Flere deilige retter med koteletter finner du her

Her registrerer deg for å få dagens rett på e-post - det er selvfølgelig gratis.
 

Svinekoteletter med urte- og hvitløksgrønnsaker

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 svinekoteletter
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin eller olje til steking

Urte- og hvitløksgrønnsaker:
1 grønn paprika
1 gul paprika
2 rødløk
4 tomater
2 ss olivenolje
1 ts hvitløkssalt
1 ts pepper
2 ts urtekrydder

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 220 grader.

Rens og skjær grønnsakene i grove biter og ha dem i en ildfast form. Strø over hvitløkssalt, pepper, utrekrydder og olivenolje.

Stek grønnsakene i 20 minutter.

Krydre kotelettene og stek dem raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side.

Etterstek på svakere varme i ca. 2-3 minutter på hver side.

Server med de ovnsstekte grønnsakene ved siden av.

Flere gode oppskrifter med koteletter

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen