Dagens rett

Slik gjør du torskemiddagen ekstra barnevennlig

Også blant de store er det uvilje mot hverdagsfisken. Denne oppskriften har det som skal til for å bøte på det.

Fersk torsk er nå i salg nesten overalt, og det gjør den til en hverdagsvennlig middagsråvare. Aller best er den når den får spille hovedrollen, men den gjør seg absolutt godt i selskap som i denne oppskriften.

Flere lettlagete og velsmakende torskeoppskrifter finner du her

Her kan du registrere deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Jarlsbergtorsk

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

1 kg torskefilet
1 ss smør
1 ts salt
½ ts pepper
1 fedd hvitløk
3 tomater
1 purre renset, skåret i ringer
200 g jarlsberg revet
1 ½ dl matfløte

Fremgangsmåte

Skjær fiskefiletene i serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss på salt, pepper og finhakket hvitløk.

Legg på tomat i skiver, purre og dryss over osten. Hell over matfløte.

Stek retten ved 200 grader i ca 30 minutter på midterste rille. Servér retten med kokte poteter eller kokt ris til. Ikke glem salaten ved siden av!

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen