Slutt for Delikatysk i Mathallen

Tyske delikatesser erstattes av Raw Food i Mathallen.

Forrige uke serverte Mathallens tyske butikk Delikatysk sine siste porsjoner med sauerkraut, leberkäse og spätzle.

Gründeren Eva Marie Griegers hjemmelagde tyske mat har gledet mange og butikken har opparbeidet en stadig større kundegruppe.

Av personlige årsaker så eierne seg nå nødt til å stenge dørene, men håper å kunne starte opp igjen i Mathallen senere, sier de på sine Facebooksider.

Delikatysk blir midlertidig etterfulgt av et Raw Food-konsept som åpnet dørene allerede fredag.

Mer om Mathallen i Oslo

Forsiden akkurat nå

Denne maten har fått en Michelin-stjerne

Stjerner, duft, smak, livserfaring og fornøyde kunder. Selv om britiske Ryan Clift på Tippling Club og Chan Hon Meng, hawkerkokk med én Michelin-stjerne, jobber i to forskjellige restaurantverdener, legger begge hele sin sjel i maten og har, forskjellene til tross, mange fellestrekk. Ikke minst er de gode representanter for bredden i Singapores gastronomi. Les hele saken

Lær alt om asparges

Om du går for å dyrke aspargesen selv eller henter den i butikken, finner du både fremgangsmåten og ikke minst nyttig kunnskap om denne vårlige delikatessen her. Les hele saken

Til toppen