Slutter i Ringnes

Administrerende direktør i Ringnes, Jan Bodd, forlater selskapet etter nesten seks år i sjefsstolen. Han har sin siste arbeidsdag er 31. august.  
Redaksjonen
18 Juni 2007 - 20:49

Jan Bodd har sagt opp sin stilling for å starte egen virksomhet sammen med Stig Sunde, tidligere salgsdirektør i Ringnes. Stig Sunde har også sagt opp sin nåværende stilling som administrerende direktør i Carlsberg Sverige.
 
På plass i august
Carlsberg har utnevnt Jesper Friis til ny administrerende direktør i Ringnes. Jesper Friis kommer fra stillingen som salgsdirektør i Carlsberg Danmark, og tiltrer 1. august.
 
Har bidratt
- Jan Bodd og Stig Sunde har bidratt meget godt til Carlsberg i de årene de har ledet selskapene. Vi beklager at de har valgt å slutte, men er samtidig fornøyd med at de forlater to veldrevne selskaper. Jeg ønsker dem lykke til videre. Samtidig ønsker jeg Jesper Friis velkommen som ny administrerende direktør i Ringnes. Jeg er overbevist om at han er rett person til å fortsette å styrke Ringnes' posisjon, sier Nils S. Andersen, president og CEO i Carlsberg AS.
 
Vinnerkultur
- Ringnes er et fantastisk selskap med meget dyktige medarbeidere som har en unik endringsvillighet og en sterk vinnerkultur. Ringnes har utviklet seg mye i den senere tid. Det har vært stort fokus på innovasjon og samtidig har selskapet hatt sterke økonomiske resultater med god markedsandelsutvikling i et tøft drikkevaremarked. Jeg vil savne innsatsviljen som har utviklet seg innenfor Carlsbergkonsernet, men samtidig er det nå naturlig for meg personlig å gå videre, sier Jan Bodd.
 
Økonom
Jesper Friis (38) startet i Carlsberg Danmark i 2005 etter tre år som Managing Director i Toms Nordic i Sverige. Han er økonom fra handelshøyskolen i Århus, og har lang erfaring innenfor merkevareselskaper.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere
+
Tester
74 vinnyheter fra Tyskland testet spesialpol april 2024

2022 har gitt tørr riesling som kan vinne nye tilhengere

Men kombinasjonen av solvarme og tørke har også gitt noen aldeles fortryllende kabinett-rieslinger.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren
+
Godbiter i pollisten

Kupp i basis: kjøp den nå og legg den i vinkjelleren

Denne vinen har allerede dokumentert sitt store lagringspotensial.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist
+

På Rosetta i Mexico by lager Elena Reygadas taco med en grønn tvist

Blant levende planter og grønn vegetasjon malt på veggene i restauranten Rosetta i Mexico by, serveres retter av Elena Reygadas, utnevnt til The World’s Best Female Chef 2023 av The World’s 50 Best Restaurants. Men det er ikke en vegetarrestaurant.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse
Dagens rett

Med disse grillspydene får du en helt annen smaksopplevelse

San Jeok er en veldig tradisjonsrik koreansk rett som passer utmerket også i et grillmåltid her til lands.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør
Dagens rett

Stekt asparges med nøtter kan serveres alene eller som tilbehør

Nå er aspargesen blitt så tilgjengelig og rimelig, at du fint kan la den spille hovedrollen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin
Matkurs og vinkurs
Vinmiddag i Oslo 13. juni

Sett tonen for sommeren med sjømat, musikk og vin

Den 13. juni inviterer vi til en helaften med smakfull sjømat, livlig musikk og nøye utvalgte viner.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset
+
Ukens vin

Lengselen etter Hellas-ferien blir mindre intens med dette i glasset

For her får du bedre vin enn på de fleste «tabepnaer».

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her