Dagens rett

Snadderpølser med hvitløksaus

Pølser! Kanskje rynker du litt på nesa, men det er skikkelige og ikke minst velsmakende og spennende pølsesorter vi gjerne vil slå et slag for i dag. Fellesbegrepet er snadderpølser og til så god og kraftig mat anbefaler vi en argentinsk rødvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Snadderpølser med hvitløksaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

8 snadderpølser

Hvitløksaus:
5-6 fedd hvitløk
3 dl TINE Matfløte
200 gr sjampinjong, renset og hakket
persille
timian

Tilbehør:
mandelpoteter, kokte

Fremgangsmåte

Stek eller trekk pølsene etter smak og behag.

Kok opp fløte, sopp og hvitløk og la det koke i ca.10 minutter. Kjør sausen jevn i food processor og smak den til med kryddergrønt.

Server pølsene med sausen til, sammen med poteter og en god salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen