Solvold takker for seg

I november tar Gunn Beathe Helgås over som daglig leder av Midtåsen Solvold AS i Sandefjord.

- Etter 13 år med drift av restaurant og 20 år i restaurantnæringen trekker jeg meg tilbake. Det er et nøye gjennomtenkt valg, og er helt og holdent mitt eget. Det er kun et resultat av at jeg nå føler for å gjøre noe annet, stokke litt om på kortene og se livet fra et annet ståsted. 31 oktober forlater jeg Midtåsen Solvold, sier Odd Ivar Solvold i en pressemelding, i følge Østlands-Posten.

Solvold sier han skal ha en lang og god ferie mens han funderer på hva han skal gjøre videre, men oppstart av ny restaurant kommer ikke på tale. Han er nest største aksjonær i Midtåsen Solvold AS og vil forvalte sitt engasjement som eier i bedriften han startet.

Gunn Beathe Helgås har jobbet 13 år side om side med Odd Ivar Solvold. Hun ble i år 2000 kåret til Årets Hulder (årets kvinnelige kjøkkensjef). I sin organisasjon har hun samlet de nøkkelmedarbeidere som alle har minimum 4 års ansettelse, noe som sikrer det høye kvalitetsnivå bedriften er kjent for. I tillegg er nylig ansatt en salgs-/markedssjef, heter det i meldingen.

Selskapet har i dag 25 ansatte, deriblant en ikke helt ukjent verdensmester, Geir Skeie, som vant i Bocuse d'Or 2009.

Forsiden akkurat nå

Det beste krydderet er salt

Ørjan Dahl Olafsen lager «gull av gråstein» på Kvarøy Saltsyderi. Av så å si helt gratis råvarer dukket ideen om Polarsalt opp, og resultatet er et fingersalt i verdensklasse. Kritthvitt og et uttrykk for det rene vannet i havet her ved Polarsirkelen. Les hele saken

Til toppen