Sommerpunsj

Straks er sommer, sol, varme og ferie her. En god anledning til å arrangere store selskaper byr seg sikkert flere ganger i løpet av denne sommeren. Da er det godt å ha en deilig punsjoppskrift i bakhånd. Skulle noen av gjestene få lyst på en annen drink har du hele drinkbasen vår å velge i.

Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Sommerpunsj

Ingredienser

1 flaske gin
1 flaske dry sherry
12 cl triple sec
4 flasker champagne
12 cl Maraschino (likør)
saften av 4 appelsiner

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en stor punsj bolle med en stor isblokk i. Rør. Dekorer med frukter fra sesongen. Serveres i punsjglass.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Det brygger opp til ny ølkrig

Importen av øl i butikkstyrke er nå så stor at hvert femte glass øl er brygget utenfor landets grenser. Mens noen frykter en reprise på ølkrigen fra begynnelsen av 2000-tallet, forklarer importør Carlsberg-Ringnes det hele med midlertidige kapasitetsutfordringer. Les hele saken

Til toppen