Dagens rett

Sommersalat med skalldyr

Sommeren er definitivt på plass. Derfor er også Dagens rett tilpasset årstiden, og vi serverer sommersalat med skalldyr. En lett og herlig rett som blir fullkommen med en utrolig sjarmerende og svært rimelig fransk hvitvin.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Sommersalat med skalldyr

Antall porsjoner

4

Ingredienser

200 g Jarlsberg-ost
400 g reker eller krepsehaler
4 dl grønne erter
½ gul paprika, strimlet
½ grønn paprika, strimlet
2 tomater i båter
1 dl strimlet purre
1 salathode, eller forskjellige typer salat etter ønske

Saus:
3 dl naturell yoghurt
2 ss sitronsaft
2 dl urter, finhakkede,f. eks. persille, dill, estragon og rosmarin

Fremgangsmåte

Bland salaten i en salatbolle. Bland sammen ingrediensene til salatsausen og server den til salaten.

Fersk loff eller rundstykker smaker godt til.

Foto: Per Alfsen

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Apéritifs salatbar

Andre relaterte artikler:

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen