Dagens rett

Sopp-og grønnsakscrepes

Hastverk? Ikke la dårlig tid gå ut over middagskosen. Lag derfor noe enkelt og godt, gjerne basert på grønnsaker. Vi serverer crepes, eller pannekaker med fyll. En deilig spansk hvitvin har du vel sikkert tid til - og lyst på - uansett.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Sopp-og grønnsakscrepes

Antall porsjoner

4

Ingredienser

8 pannekaker  (se oppskrift)

Fyll:
200 g sjampinjonger eller annen sopp
1 aubergine, ca.250 g
1 squash, ca.250 g
1 rødløk
1 ss smør
2-3 ss rømme
1 dl revet Jarlsberg, eller annen revet ost
1 ts salt
1/8 ts pepper, malt

Gratinering:
1 dl revet Jarlsberg eller annen revet ost

Tilbehør:
Tomatskiver

Fremgangsmåte

Crêpes er fint å ha på lur til en lett lunch eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.

I stekeovnen: 250 grader C, ca. 10 minutter

Stek pannekakene. Grovhakk soppen, skjær squash og aubergin i terninger og hakk rødløken. Stek alt lett ca. 5 minutter i smør. Rør inn rømmen og osten og smak til med salt og pepper. Fordel fyllet på pannekakene og rull dem sammen. Legg dem med skjøten ned i en smurt ildfast form. Strø over resten av osten.

Gratiner crêpes rett før servering.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen